iDEAL klein Donatie IVEO via Tikkie

 

iDEAL klein Donatie via iDeal.

 

 

Machtigingsformulier IVEO

Een moskee als de onze heeft haar leden hard nodig om alles draaiende te houden en overal het uiterste uit te halen. Wij vragen u samen met ons te investeren in onze gemeenschap, in onze kinderen en in onze toekomst, met de Wil van Allah swt. Met de dank en lof voor Allah swt op de eerste plaats, dienen wij nooit te vergeten dat de gemeenschap, U DUS, deze moskee en alles eromheen heeft opgebouwd en hier keihard voor gewerkt heeft. Laten wij deze gemeenschap van moslims uitbreiden om de moskee en haar leden stevig en sterk te houden!

Word daarom vandaag nog lid van onze moskee! U kunt dan het onderstaande machtigingsformulier invullen voor een maandelijks bedrag waarvan u de hoogte zelf kunt bepalen. Het bedrag wordt dan elke maand automatisch van uw bankrekening afgeschreven, u heeft hier verder geen omkijken naar. Uiteraard kunt u de incasso op elk gewenst moment beëindigen.
Hierbij machtig ik IVEO om maandelijks het ingevulde bedrag van mijn rekening af te schrijven. Ik kan op elk moment de maandelijkse bijdrage stopzetten door een mailtje te sturen naar info@iveo.nl
Graag vul hier de tekst die u hiernaast ziet.
captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons

 

Neem contact

2e Emmastraat 50
7545 MP Enschede

info@iveo.nl

Algemeen nummer:
+31 6 51388714 (enkel Whatsapp)

Winkel moskee:
+31 6 51298674