Slide background
Slide background

Hoe dienen wij de maand ramadan te verwelkomen?

Dagen verstrijken en wat in aantocht is, is het onvermijdelijke einde. Wat scheelt er aan ons dat we niet eens stil staan en onszelf onder de loep nemen. Zeker nu een grootse maand voor de deur staat.

Lees verder >>

Slide background
De maand Ramadan is een bijzondere school. Wat leert de maand Ramadan ons? Wat is de het doel van het vasten? En hoe eindig je als geslaagde aan het eind van de Ramadan?

Beluisteren >>

Slide background

Hoe geniet je van het gebed?

Een video reeks die stap voor stap uitleg en tips geeft hoe je van elk gebed kunt genieten.

Bekijk ze nu >>

Slide background

Hoe goed ken je Allah?

De eerste en belangrijkste fundament is het geloof in het bestaan en de eenheid van Allah. De grondslag van een moslim is het ...

Bekijk de lezing >>

iDEAL klein Donatie via iDeal

 

 


De Vrouwencommissie bestaat uit een aantal zusters die een gezamenlijk doel hebben: eenheid te vormen onder de dames om zo de tevredenheid van Allah swt te verkrijgen. Zij doen dit onder meer door allerlei activiteiten te organiseren, waaronder:

  • Zusteravonden
  • Koranlessen
  • Arabische lessen
  • Islamlessen
  • Diverse workshops
  • En nog veel meer...


Met de wil van Allah swt zullen er nog vele (nieuwe) activiteiten volgen. Op dit moment liggen er al diverse activiteiten in het verschiet (volg ons daarom ook op Facebook).

Wanneer het gaat om de organisatie van evenementen, is de Vrouwencommissie een onmisbare factor. Daarnaast houden de zusters zich ook bezig met het opstellen van verbetervoorstellen, het adviseren van het bestuur en haar commissies. Kortom, de Vrouwencommissie is inmiddels sterk ingebouwd in het fundament van onze moskee en wij verwachten in de toekomst nog betekenisvoller te kunnen zijn voor de moskee, haar gemeenschap en de inwoners van Enschede. Dit alles met de Wil van Allah swt.

Heb je vragen of suggesties, laat ons dit dan weten door een e-mail te sturen naar: info@iveo.nl


Vrouwencommissie IVEO

De profeet Mohammad s.a.w.s. heeft gezegd:
"Degene die aanspoort tot een goede daad is net als degene die de goede daad verricht."

Lidmaatschap?

Waarom het belangrijk is om lid te zijn van IVEO? Als lid van IVEO kan ook jij een steentje bijdragen aan onze prachtige moskee! Niet alleen door je contributie te betalen, maar ook door ....

meer lezen >>

Vrouwencommissie

De Vrouwencommissie bestaat uit een aantal zusters die een gezamenlijk doel hebben: eenheid te vormen onder de dames om zo de tevredenheid van Allah swt te verkrijgen.

meer lezen >>

Activiteitencommissie

De belangrijkste doelstelling van de Activiteitencommissie is om de islamitische jongeren van Enschede en omgeving te bereiken en hen te verbinden met de moskee, de Islam en de maatschappij...

meer lezen >>

De Jongerencommissie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons

 

Neem contact

2e Emmastraat 50
7545 MP Enschede

info@iveo.nl

Algemeen nummer:
+31 6 51388714 (enkel Whatsapp)

Winkel moskee:
+31 6 51298674